Tsatsiki och Älva

Tsatsiki har börjat sexan i en läskig högstadieskola, och båda han och Per Hammar är rädda hela tiden. Allra räddast är de för några killar i åttan som verkar älska att vara taskiga mot sexorna. När Tsatsiki inte tror att det kan bli värre får Per Hammar nya kompisar i Kungsholmens coolaste fotbollsgäng, Älva försvinner till Paris och Morsan, hon bara deppar.
Tsatsiki bestämmer sig för att han måste: 
1. Bli kompis med Hammarn igen 
2. Göra Morsan glad men viktigast av allt 
3. Rädda Älva från att bli uppäten av lejon

Tsatsiki och Älva är den åttonde och tydligen den sista Tsatsikiboken och den är riktigt bra. Jag ogillar verkligen Alvas (Älvas ) mamma Durga. Vilken självcentrerad idiot. Visst har Tsatsikis mamma vissa drag som påminner om Durga men hon är inte lika ego.

Läs boken! Jag gav den fyra stjärnor på Goodreads.

Böckerna i serien heter:

  1. Tsatsiki och Morsan
  2. Tsatsiki och Farsan
  3. Bara Tsatsiki
  4. Tsatsiki och kärleken
  5. Tsatsiki och Retzina
  6. Tsatsiki och Hammarn
  7. Tsatsiki och olivkriget
  8. Tsatsiki och Älva

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *