En seg bok

Året är 1996 och Reacher är fortfarande i armén.  När dagen startade gav de honom en medalj och på eftermiddagen skickade tillbaka honom till skolan för utbildning, Innan dagen är slut är det som han är försvunnen.

Två andra män är med i klassrummet. En FBI agent och en analytiker från ICA. Alla tre tillhör eliten i sina respektive områden och alla har lyckats lösa ett svårt fall. Nu undrar de vad de gjort för fel för att hamna i klassrummet.

Men de får veta att de ska samarbeta med ett svårt fall. En Jihadistisk terroristgrupp har upptäckts i Hamburg. Den är inte aktiv utan väntar på en signal. En CIA-spion finns infilterad i terroristgruppen och han får höra ett meddelande: Amerikanen vill ha 100 miljoner dollar.

Men de vet inte vad han säljer. Det finns inte så många saker som kostar så mycket. Men det kan inte vara något bra. Reacher och de två andra får anställa vilka de vill och Reacher väljer naturligtvis seargent Nealey.

Men boken är så fruktansvärt seg. Det händer inget förrän 200 sidor in. Eller den var otroligt tråkig. Jag har aldrig varit så nära att ge upp en Reacher-bok. Men sen blev den lite mer intressant. Jag vill hellre läsa Reacher-böcker som utspelar sig efter hans tid i armén.

Night School räknas som den 21:a delen i Reacher-utgivningen.  Jag blev riktigt besviken och gav boken två stjärnor på Goodreads.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *