Some Girls Bite

Merit har inte valt att bli en vampyr. Det här med vampyrer är fortfarande något relativt nytt. Det har gått ett halvår sedan vampyrerna  ”klev ur garderoben”. Nu vet alla att de finns. Merit har aldrig varit speciellt intresserad av dem. Men hennes bästa vän Mallory är däremot intresserad av allt övernaturligt.
Efter Merit blir attackerad av en vampyr på väg hem från colleget där hon studerar historia. Men hon räddas tillbaka till livet av vampyr Ethan Sullivan, tyvärr blir det till ett liv som vampyr. Det visar sig också att hon blir hans undersåte och hon förväntas svära trohet till honom.
Men Merrit har egna planer.

Jag läste boken till vår senaste träff med Vampyrbokcirkeln. Den var riktigt rolig att läsa.Jag gillade verkligen huvudpersonen Merit som inte har det så lätt att få ordning på sitt nya liv. Men hon är tuff och tar ingen skit från 400 år gamla vampyrer med mycket ålderdomliga åsikter om det mesta.

Det blir tyvärr inte lättare för Merit när flera unga kvinnor hittas dödade av en vampyr. Varför är kvinnorna så lik Merit?

Jag kommer absolut att fortsätta läsa serien. Den var riktigt underhållande. Dessutom har jag hört att den ska bli ännu bättre i de efterföljade delarna.

Författare är Chloe Neill och de andra böckerna i serien heter:

 1. Some Girls Bite
 2. Friday Night Bite
 3. Two Bitten
 4. Hard Bitten
 5. Drink Deep
 6. Biting Cold
 7. House Rules
 8. Biting Bad
 9. Wild Things
 10. Blood Games
 11. Dark Debt
 12. Midnight Marked
 13. Blade Bound

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.