Veckans topplista v.5 – Danmark

veckans-topplista-e1500991790676.png

Det har blivit dags att ta bron över sundet och spana in de bästa böckerna från vårt grannland Danmark. Enskilda böcker eller ett helt författarskap, ni väljer själva då veckans topplista handlar om Danmark.

Det är som vanligt Johannas deckarhörna som håller i veckans topplista.

Jag har lite svårt att komma på några danska författare. Tydligen är jag dålig på att läsa danska författare för jag hade jättesvårt att komma på några. Så istället gör jag en lista på böcker som jag vill läsa av danska författare. Tyvärr känner jag inte till så många så det blir en kort lista. Förhoppningsvis får jag tips från alla andras listor.

  1. Flickorna på Englandsbåten – Lone Theils
  2. Kåda – Ane Riel
  3. Jag har läst en bok av Jussi Adler-Olsen men ge honom en chans till. Tror det var Fasanjägarna jag löäste för några år sedan,

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.