Shakespear’s Christmas

Lily Bard åker tillbaka till sin hemstad när hennes syster Verena ska gifta sig. Lily ska vara brudtärna och har inte varit hemma på många år. alla i hemstaden vet vad som hände henne för flera år sedan och de ser henne fortfarande som ett offer. Men Lily är verkligen inte ett offer längre.

Lily åker med Verena som är sjuksköterska till hennes jobb där de hittar stadens doktor och hans sekreterare döda. De har blivit ihjälslagna.

Lilys pojkvän Jack som är en f.d. kriminalare som blivit en privatdetektiv dyker också upp i staden. Dels på grund av Lily men också på ett updrag. För åtta år sedan blev ett spädbarn bortrövat och spåren leder till Lilys hemstad. Lilys systers fästman är en av de misstänkta. med bara tre dagar kvar till bröllopet måste Lily se till att lösa fallet med Jacks hjälp.

Det är mycket mer sexscener i den här boken. Men det beror väl på att Lily är ihop med Jack nu.

Det här var den bästa boken hittills i serien. Den var spännande och mörkare än de andra. Jag gav den fyra stjärnor på Goodreads och lyssnade på den genom Storytel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *