Siege and Storm

Alina och Mal fångas in av The Darkling igen. The Darkling vill hitta ännu en förstärkare åt Alina så han kan styra hennes magi ännu mer. nu ska de alltså jaga och döda ännu ett magiskt väsen. The Darkling behöver ha Mal för att kunna spåra Rusalye, isdraken.

De befinner sig på piraten Sturmhonds skepp (älskar pirater). Sturmhond är känd för att sälja sina tjänster till den med mest pengar så Alina blir mycket förvånad när han hjälper Mal och henne. Men Sturmhond är inte den han verkar vara. Snart hamnar åter i Os Alto och är inblandade i intrigerna vid det kungliga hovet igen.

Alina kämpar med att hon ser The Darkling överallt. Det verkar vara hallucinationer och hon vet inte om hon håller på att bli galen eller om de hr något speciellt band som gör att han kan komma till henne.  Alina och Mal glider också ifårn varandra mer och mer samtidigt som hon dras till en av prinsarna.

Jag är faktiskt lite besviken på den här serien. Det är för lite som händer. Jag vill att det ska handlar mer om världen och magin. Men det är en massa kärlekstrianglar överallt. Alina-The Darkling – Mal, Alina-Nikolaij – Mal och Alina- Mal -Zoya. Prata med varandra idioter! Jag fattar inte grejen med the darkling heller. Fattar inte att så många älskar honom.

Jag kommer att läsa nästa bok i serien som jag köpt hem till Kindlen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *