Turbo Twenty-Three

Boken startar med att Stephanie och Lula jagar Larry Vigil som hoppat sin borgen. Han åkte dit för att ha stulit en långtradare fylld med bourbon. Larry är som tur är så dum att han gör om samma brott igen. Han smiter dock från dem och lyckas knycka Lulas Firebird så Lula och Stephanie kör efter med den stulna långtradaren. Naturligtvis är det Lulas idé. Resan slutar dock med att de råkar köra in i en polisbil och långtradaren visar sig innehålla en djupfryst kropp som är täckt av choklad och hackade pecannötter.

Resten av boken handlar om hur Stephanie får gå undercover på Bogarts glassfabrik för att hitta mördaren. Detta på uppdrag av Ranger. Så Stephanie tillbringar sina kvällar i sällskap med Ranger och det blir svårare och svårare att låta bli honom.

Lula har en egen agenda och vill vara med på reality tv. Hon och Randy Briggs spelar in ett audition tape till Naked and Afraid – Trenton Style.  Tänker er nakna bungy jumps. Ewww!

Boken var lite lagom rolig och innehöll mycket av min  favorit Ranger. Men jag gillar inte riktigt det här att hon är ihop med Morelli men hånglar med Ranger (spoiler lite mer…). Skickade ett inköpsförslag på nästa bok till biblioteket.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *