Ms Marvel vol 5: Super Famous

I Ms Marvel vol 5: Super Famous får Kamala problem när hon blir så känd att att folk tycker att Ms Marvel är allmän egendom-. Kamala har alldeles för mycket att göra på alla plan. Hon har för mycket i skolan, hon har missat att hennes vän Bruno gått vidare och blivit ihop med en tjej och hennes bror står i begrepp att gifta sig och vill ha med Kamala i planeringen. Dessutom är hon också medlem i Avengers.

Kamala tar hjälp av Bruno att skapa kloner av sig själv så hon kan klara av skolan och bröllopsförberedelserna. Men naturligtvis går allt käpprätt åt helvete.

Jag hade reserverat boken på biblioteket till Getting Graphic readathonet den 5:e maj. Men jag fick den inte i tid så jag läste den nu istället. Det är en underhållande serie som är mycket lättläst. Jag gav den fyra stjärnor på Goodreads. Jag gillar verligen Kamala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *