Ms Marvel vol 4: Last Days

Kamala har alltid fått kämpa ända sedan hon tog på sig Ms Marvelkostymen. Det har inte varit lätt för henne att behålla sin hemlighet. Den enda som vet att Kamala är Ms Marvel är hennes bästa vän Bruno som också är förälskad i henne, men det har hon inte tid att fundera över.

Den här gången får Kamala hjälp av sin stora hjälte Carol” Captain Marvel” Danvers när hennes bror Aamir blir kidnappad. Det är ondingen Kamran, som Kamalas föräldrar försökte tussa ihhop henne med i de tidigare böckerna.

Det visar sig också att hela världen går mot sin undergång. Ska Kamal fortsätta kämpa eller ska hon ge upp? Vad blir viktigt när det knske inte kommer att finnas en morgondag?

Underhållande, spännande och en riktig bladvändare. Jag gav den fyra stjärnor på Goodreads.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *