Seducing Ingrid Bergman

Boken handlar om när krigsfotografen Robert Capa träffar Ingrid Bergman i Paris och de inleder en romans. Ingrid är då 30 år, gift med Petter och tillsammans har de dottern Pia.
Under några månader lever de som i en saga innan Ingrid måste tillbaka till Hollywood. Robert bestämmer sig för att följa efter och de tar vid där de avslutade, men nu är det svårare när skvallerpressen bevakar Ingrid och hennes man är nära.

Boken berätas omväxlande av Robert Capa och Ingrid Bergman. Men det är Capa som är jaget medan Ingrid är Ingrid eller hon. Jag tyckte inte riktigt om berättarstilen. Alla karaktäerer var väldigt stereotypa och platta. Jag vill hellre läsa mer  biografier om både Ingrid Bergman och Frank Capa. Det finns så många andra bättre böcker än den här.
Jag tycker inte om titeln heller.

Jag gav den två stjärnor på Goodreads.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *