En helt vanlig familj

En helt vanlig familja av Mattias Edvardsson är en psykologisk spänningsroman som ställer frågan: Hur långt skulle du gå för att skydda din familj? Och hur väl känner du egentligen dina barn?

De är en helt vanlig familj. Prästen Adam, juristen Ulrika och deras 19-åriga dotter Stella. De bor i en fin villaförort utanför Lund och på ytan tycks deras tillvaro perfekt. Men en dag raseras allt. Stella anklagas för mord och hamnar i häktet.

Kvar finns de förtvivlade föräldrarna som inte förstår vad som har hänt eller vad de ska ta sig till. De är båda beredda att göra allt för att hjälpa Stella, men frågan är bara om de egentligen känner sin dotter. Eller varandra.

Boken är uppdelad i tre delar där först fadern Adam berättar från sitt perspektiv, sedan berättar dottern Stella och sist modern Ulrika. Det intressanta är hur deras historier skiljer sig åt. Jag vet inte riktigt var jag har någon av dem. Vem talar sanning eller ljuger de allihop? Det är inte förrän precis i slutet som vi får veta vad som egentligen har hänt.
Det är spännande, gripande och helt brilliant!

Jag gav boken fem stjärnor på Goodreads och jag vill läsa mer av författaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *