Smakebit på søndag: Bränn alla mina brev

På söndagarna är det dags för En smakebit på söndag som  Astrid Therese Betraktninger och Mari på Flukten Fra Virkeligheten turas om att hålla i varannan vecka. Alla delar med sig ett stycke ur den bok en just nu läser. Inga spoilers!

Igår var jag och sambon och firade farfar som fyllde 90 år. väldigt god smörgåstårta fik vi men farfar var väldigt trött och snurrig. Resten av kvällen satt vi framför tv:n och såg senaste avsnittet av Outlander och sen kollade vi på Hotell Transylvanien.

Idag har jag bakat pepparkakor med Thor och Theo. Thor åt mest degen och Theo ville bara göra pepparkaksgummor. Men det tröttnade ganska snabbt så jag och Mya fick göra klart det mest.

Sjystas

Veckans smakbit kommer från Bränn alla mina brev av Alex Schulman som jag läste ut idag.

Från sidan 62-63:
Stolpe själv var sannolikt världsrekodhållare i bokläsning. Han läste tre böcker om dagen, alla dagar i veckan, oavsett omständigheterna. Alltid i gryningen, när huset sov. Han gick upp klockan fem  och när han var färdig med sina tre böcker, i regel kring klockan nio, gick han ner till köket och gjorde en kopp kaffe.

6 thoughts on “Smakebit på søndag: Bränn alla mina brev

 1. Monika skriver:

  Ja… nej, jag kommer nog aldrig att läsa någon bok av Alex Schulman. Det är inget som lockar alls.

 2. Paula skriver:

  O kära söta, vilken snabbläsare! Frågan är hur mycket man får ut av den snabbläsningen, ingen tid till reflektion, och hur hoppa från en till nästa på en språngbräda. Jaja, böckerna tar inte slut oavsett hur många man läser om dagen. Jag har inte någon relation till Alex som så många andra har, därför har inte boken väckt mitt intresse. Tack för smakbit och trevlig fortsättning på första advent. Smarriga pepparkakor

 3. Sara Pepparkaka skriver:

  Av smakbiten att döma en riktig snabbläsare.

 4. A ROOM OF MY OWN skriver:

  jag köar för den här på biblioteket. hur mycket fick Stolpe ut av de där tre böckerna undrar en? tack för smakebiten!

 5. Bokdamen skriver:

  Oj vilket världsrekord, känns lite som en trycka-i-sig-till-max läsning, undrar hur behållningen blev…Tack för smakbiten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *