From Twinkle, with love

Twinkle Mehra lever för att göra film. Hon är olyckligt kär i skolans snygga Neil Roy. Men så söker hans tvillingbror Sahil Roy upp henne och föreslår att hon ska regissera en film till the Summer Festival. Twinkle hoppas att marbetet med Sahil ska göra att Neil äntligen ska få upp ögonen för henne.
Så får Twinkle anonyma meddelanden från någon som kallas sig N. Hon är övertygad om att det är Neil och vet inte riktigt vad hon ska göra eftersom hon börjat få känslor för Sahil.
Men det handlar också om Twinkles vänskap med bästa vännen Maddie. De har glidit ifrån varandra och Maddie umgås heller med några populära tjejer som kan vara riktigt otrevliga mot Twinkle.
Twinkle känner sig inte sedd av sina föräldrar. Pappan jobbar hela tiden på någon slags ungdomscenter och mamman verkar var deprimerad. Twinkle är övertygad om att mamman anklagar henne för att mormodern dog ensam i Indien. Som tur är har Twinkle sin farmor.

Jag har tidigare lyssnat på When Dimple Met Rishi av samma författare och älskade den. Tyvärr så gillade jag inte riktigt den här. Den fick tre svaga stjärnor på Goodreads. Kanske borde jag sänka till två stjärnor. Jag tyckte inte riktigt att historien hängde ihop. Jag brydde mig inte vad som hände med Twinkle och Sahil.

Författaren heter Sandhya Menon. Jag lyssnade på boekn genom Storytel och den läste av Soneela Nankani och Vikas Adam.  Uppäsarna gjore ett suveränt jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *