Shut Out

På Hamilton High råder en rivalitet som gränsar till inbördeskrig mellan  fotbollslaget och det amerikanska fotbollslaget. Lissa är urtött på detta. Hennnes pojkvän Randy som är quarterback, dumpar henne gån på gång för att bråka med fotbollslaget. Vid tre olika tillfällen har Randys bil när han och Lissa varit i den och legat i baksätet för att hångla. Vid alla tillfällen har han lämnat henne för att jaga förövarna.

Lissa bestämmer sig för att få stopp på rivaliteten. Hon och de andra spelarnas flickvänner ska gå på sexstrejk. Allt startar riktigt bra. Men nu börjar en annan sorts rivalitet mellan killarna och tjejerna.

Jag tycker verligen om Kody Keplingers sätt att skriva. det är lättläst , roligt och får en att reflektera över saker och ting. Jag hade riktigt svårt för Randy som är en skitstövel.

Boken utspelar sig på Hamilton High precis som  The Duff. Jag gav boken tre stjärnor på Goodreads.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *