The Hating Game

Lucy Hutton har alltid varit övertygad om att även trevliga flickor kan få ett eget kontor. Hon är charmig, flexibel och är omtyckt av alla på Bexley & Gamin. Alla utom Joshua Templeman som hon delar kontor med. Joshua är efektiv, är alltid oklanderligt kädd och en riktig skitstövel. Lucy hatar honom och den är ömsesidigt. För att stå ut med att tillbringa uppemot 50-60 timmar i varandras sällskap har de kommit på flera små lekar som de använder för att spela ut varandra som att stirra på varandra, härma varandra och anmäla varandras beteenden till personalavdelningen. Nu tävlar de dessutom om en ny tjänst och den som får den kommer att vara chef över den andra.

Efter att ha fastnat i en hiss tillsammans får de upp ögonen för varandra på ett helt annat sätt.

Boken är underhållande, lättlyssnad och lagom gullig. Det var några saker jag störde mig på som Joshs familjs beteende som kändes lite väl Jag lyssnade på hela boken på en dag. The Hating Game fick tre stjärnor på Goodreads.

The Hating Game kommer att ges ut på svenska som En allvarsam lek (inte okej) i juli av HarperCollins Nordic.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.