Veckans topplista v.21 – Skottland

20181204_223032_0000.png

Den här veckan beger sig topplistan ut på en resa till Skottland. Under många århundraden vad landet ett självständigt kungarike, men i dagsläget en del av Storbritannien.
På min lista finns både böcker och tv-serier med. Det är som vanligt Johannas deckarhörna som håller i Veckans topplista.

 1. Outlander – Diana Gabaldon jag blev helt golvad första gången jag läste boken och är fortfarande lika förälskad i Claire Randall som går genom stenarna och hamnar 200 år tillbaka i tiden där hon träffar den unge Jamie Fraser.
 2. Outlander tv-serien. Jag är precis lika förtjust i tv-serien som kanske inte följer böckerna men ändå är så bra. Längar till nästa såsong börjar.
 3. A Duke by Default – Alyssa Cole En riktigt underhållande romance som utspelar sig på skotskt slott. Så rolig och underbar.
 4. Den lilla bokhandeln runt hörnet – Jenny Colgan Den enda Colgan-boken som jag gillat. Men Skottland och bokhandlar kan ju aldrig bli fel.
 5. En bokhandlares dagbok – Shaun Bythell är en bok som jag inte läst ännu men som jag har i min storytelbokhylla.Outlander (Outlander, #1)35564582

4 thoughts on “Veckans topplista v.21 – Skottland

 1. Monika skriver:

  Kanske dags att snart läsa Den lilla bokhandeln runt hörnet då. Har bara läst hennes böcker om det lilla bageriet och de var väl… lite skiftande.

 2. Boklysten skriver:

  A Duke by Default låter intressant!

 3. A ROOM OF MY OWN skriver:

  har inte läst någon av dem. men jag känner till alla utom A duke by default

 4. Mösstanten skriver:

  Här är den igen – En bokhandlares dagbok. När ska jag läsa den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.