Year of Yes

Shonda Rhimes är en amerikansk manusförfattare, regissör och tv-producent. Hon är främst känd som skapare och exekutiv producent för Grey’s Anatomy, spinoffen Private Practice och Scandal. Hon har också startat produktionsbolaget Shondaland som producerar tv-serier.

Year of Yes handlar om hur Rhimes upptäcker att hon säger nej till nästan allt. Hon vill inte ge tal, vill nte gå på middagar m.m. Insikten kommer efter att hennes syster sagt det till henne och när Rhimes själv deltagit vid en gala och fått sitta vid presidentparet Obamas bord. Om de hade frågat mig hade jag sagt nej. Så Rhimes bestämmer sig för att säga ja till nästan allt.

Jag lyssnade på boken genom Storytel och det var Shonda Rhimes själv som läser boken. Den är rolig och väldigt tänkvärd. Flera av talen som Rhimes gjort finns med så en får lyssna på dem.

Jag gav boken fyra stjärnor på Goodreads.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *