The Fallen

The Fallen är den sjunde delen i Ace Atkins serie om Quinn Colson.

Sheriff Quinn Colson måste nästan medge att han är imponerad av bankrånarna som som rånar en ny bank varje vecka och kommer undan. De rusar in och ut med en sådan precision och kontroll som påminner om de räder han ledde under sin tid i Irak och Afganistan när han var en army ranger. Han börjar faktiskt misstänka att rånarana kanske är rangers själva.

Två tonårsflickor har försvunnit och Quinns syster Caddy  försöker hitta dem. Hon misstänker att det handlar om barnprostitution och människohandel. Miss Fannie som tagit över strippklubben påstår att hon aldrig sett dem , men Caddie tror inte på henne..

Quinn börjar också dejta en gammal klasskompis som flyttat tillbaka till stan, Maggie Powers. Ska han äntligen våga satsa efter katastroferna med Anna Lee och Ophelia? Men alla har bagage och Maggies är lite värre än andras..

Älskar de här böckerna! Jag sträckläser eller lyssnar på böckerna och vill alltid ha mer. Boken fick fyra stjärnor på Goodreads och jag lyssnade på den genom Storytel. MacLeod Andrews var uppläsare och gjorde ett fantastiskt jobb.

One thought on “The Fallen

  1. Sara Pepparkaka skriver:

    På något sätt tror jag den här serien skulle passa mitt humör just nu, tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.