Smakebit på søndag: Bokcirkeln vid världens ände

På söndagarna är det dags för En smakebit på söndag som  Astrid Therese Betraktninger och Mari på Flukten Fra Virkeligheten turas om att hålla i varannan vecka. Alla delar med sig ett stycke ur den bok en just nu läser. Inga spoilers!

I helgen har det inte blivit så mycket gjort. Jag var iväg och tränade igår. Vi har tittat på Carnival Row som går på Amazon Prime. En helt otroligt bra serie med bl.a. Orlando Bloom i en av huvudrollerna. Tänk steampunk/urban fantasy.

Idag var jag till Mya och brorsan för hon fyllde 40 år igår, men då var de hos mina föräldrar. Sen har jag inte gjort så mycket mer.

Denna veckas smakbit kommer från Bokcirkeln vid världens ände av Frida Skybäck som jag köpte i fredags. Den handlar om svenskättlingen Patricias syster Madeleine försvann spårlöst för 30 år sedan när hon praktiserade i den populära Frihetskyrkan. Nu har Patricia fått ett anonymt brev med Madeleines halsband.

Från sidan 36:

Patricia kliver av bussen och ser den riva upp ett dammoln när den kör iväg. Solen står högt och hon håller upp en hand  för att skugga ögonen medan hon vänder sig om. Det är svårt att förstå att hon är här nu, att hon rest hela vägen till Ljusskär ännu en gång.

5 thoughts on “Smakebit på søndag: Bokcirkeln vid världens ände

 1. jag cyklade till gymmet, tack för smakbiten, Skybäcks bok köar jag på biblioteket.

 2. Robert W skriver:

  Den här boken är jag nyfiken på. Tack för smakbiten!

 3. Boklysten skriver:

  Den är jag väldigt sugen på att läsa. Tack för smakbiten!

 4. Monika skriver:

  Jag ska läsa hennes förra bok först, men jag tror att jag nog kommer att läsa även denna.

 5. A ROOM OF MY OWN skriver:

  har också reserverat den på biblioteket. tack för smakebiten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *