Henrys hemlighet

Advokaten Martin Benner älskar antikviteter. När hans vän Henry dör, får han ett erbjudande han inte kan motstå: att överta Henrys andel i en antikhandel i New York. Men lyckan blir kortvarig. Martin blir uppsökt av en man som hävdar att Henry inte alls dog av sin sjukdom, utan blev mördad. Samtidigt märker Martin att han är övervakad. Någon smyger kring hans hus på natten och lämnar avtryck i snön.

Snart tvingas Martin in i en febrig jakt på sanningen om Henry. Sökandet leder honom till en kyrka med för mycket makt och en antikhandel med dunkla affärsmetoder. Martin får allt svårare att skilja sanning från lögn och vän från fiende.

Vem var egentligen Henry Schiller? Och vad hände den dagen han dog?

En riktigt spännande bok! Jag gillar verkligen att läsa om Martin Benner även om han är väldigt omogen och godtrogen med tanke på hans bakgrund och vad som hänt i de två tidigare böckerna.

Slutet kändes lite väl abrupt och lägligt men det gjorde inte så mycket. Jag gillar Kristina Ohlssons böcker och den här fick fyra stjärnor på Goodreads.

Boken är en fristående fortsättning på romanerna Lotus blues och Mios blues.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *