Pumpkin Heads

Deja och Josiah är säsongsvänner. De har jobbat extra på världens bästa pumpafält i Omaha Nebraska. Under hela sin high school tid har de sagt hejdå efter på Halloween för att träffas igen i september.
Men den här gången är det annorlunda. Båda två är seniorer och det här är deras sista säsong på pumpafältet.
Pumpafältet är väl mer en ddirekt översättning. Det är mer som ett nöjesfält/höstmarknad med lika maträtter, gods och annat skoj.

Allt utspelar sig under deras sista skift ihop. Josiah har varit förtjust i en tjej under alla år som de jobbat därmen han har aldrig vågat gjort något. Så Deja bestämmer att det är dags att han gör slag i saken.
Tillsammans har de en episk sista kväll i jakt på Josiahs förälskelse.

En så underbar graphic novel! Jag älskade den. Deja och Josiah är underbara tillsammans och allt är så mysigt. Jag köpte hem boken från Amazon till Kindle och läste den på iPaden för att få färg på bilderna.

Boken är skriven av Rainbow Rowell och bilderna är gjorda Faith Erin Hicks. Jag läste den under Cosy Reading Night som Lauren and the Books ordnade. Den fick fem stjärnor på Goodreads.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *