Tre systrar och en jul att minnas

De tre systrarna Hannah, Beth och Posy som har en mycket komplicerad relation till varandra. Systrarnas biologiska föräldrar dog i en klättringsolycka och de blev adopterad av sin mammas bästa vän Suzanne och hennes man . familjen flyttade till de skottska högländerna för att få en nystart.

Det är nu 25 år sedan föräldrarna dog och nu ska alla systrarna komma hem till jul. Men av olika anledningar kommer både Hannah och Beth hem tidigare än planerat med sina egna problem.
Posy är den yngsta systern som stannat kvar och har sina egna problem.

Jag gillade att lyssna på boken och tyckte om karaktärerna. Boken ick först tre stjärnor av mig men sedan höjde jag den til fyra stjärnor efter en vecka. Perfekt lyssning/läsning så här innan jul när allt är lite för intensivt på jobbet.

Sarah Morgan är författaren till boken och detta är den första men inte sista boken jag läser av henne.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *