If It Makes You Happy

Winnie är nöjd med sitt liv och sin storlek men det är andra som inte är det. Varje sommar åker hon till Misty Haven där hon brukar jobba på sin farmors diner Goldeens.

Ännu bättre är att hon får vara med sin inte-flickvän Kara och sin lillbror Winston och virriga kusin Sam. Men så är det dags för den lilla stadens årliga val av Sommardrottning och Sommarkung. Till Winnies stora förvåning väljs hon och när de frågar om någon vill vara hennes partner så erbjuder sig både Kara och Dallas (en kille som Winnie är lite förälskad i). Det blir starten på en annorlunda sommar med många konflikter. Bland annat med stans doktor som vill tvinga Winnie att väga sig och hennes farmor kräver samma sak och vill att hon ska banta.

Winnie farmor är en riktig kärring som bara ska ha rätt. Hon kör över Winnie och hennes lillebror. Jag blev provocerad av att Winnie ”förstår” att hennes pappa inte kan välja sida eftersom det är hans mamma. Vilket skitsnack! Hans jobb är att stå på sina barns sida om hans mama har fel.

Jag gav boken tre stjärnor på Goodreads. Författaren Claire Kann har också skrivit Let’s Talk Abut Love som jag läste 2018.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *