Smoke Gets In Your Eyes

Caitlin Doughty var en 23-årig kvinna med en examen i medeltidshistoria och smak för det makabra när hon brjade jobba på Westwind Cremation & Burial. Här berättar hon hur det kom sig att hon började arbeta på ett krematorium och utbildade sig till begravningsentreprenör.

Det är en superintresssant, rolig, otäck och informativ. Det är mycket om just hennes jobb men också om hennes familj, arbtskamrater och vänner. Jag tyckte det var jätteintressant hur hon berättar om hur begravningsritualerna har förändrats i  USA och andra länder.

Caitlin Doughty har också en youtubekanal som heter ASk a Mortician. Kolla in den! Jag gav den här boken fem stjärnor och kommer att läsa hennes andra böcker.

Hennes andra böcker heter From Here to Eternity och Will My Cat Eat My Eyeballs?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *