Verkanseld

Under de snaste året har allt i Saras liv förändrats. Flera av hennes närstående har dött under märkliga omständigheter som omöjligt kan vara en slump, även om myndigheterna vill få henne att tro det.
Sorgen och rädslan håller Sara  ett stadigt grepp, men djupt inom hennes spirar en växande kraft: ett okuvligt motstånd.
Sara kommer aldrig att ge upp och när hennes motståndare äntligen ger sig till känna kan det bara sluta på ett sätt – med verkanseld.

Jag gillade verkligen de två tidigare delarna, Blodlokan och Skendöda, men blev tyvärr riktigt besviken på den här. Det är för många upprepningar på samma tema. Sen fattar jag inte hur Sara kan vara så puckad efter vad hon varit med om i de två tidigare böckerna. Hon går ju på samma nitar igen! Jag köper inte hur alla ondingar beter sig heller eller hur allt knyts ihop så fint i slutet.

Men jag tycker om de verkliga artiklarna som är insprängda i historien. Flera av dem känner jag igen eller hade glömt bort att de skrivits. Men boken kändes alldeles för lång och jag gillar långa böcker.

Den fick tre stjärnor på Goodreads och de tidgare två fick fem stjärnor. Louise Boije af Gennäs är författaren.
Tack till Bookmark förlag för recensionsexemplaret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *