Goodnight Nobody

Kate Klein har gett upp sitt jobb sedan hon blev trebarns mamma. Tvillingarna kom som en överraskning mindre än ett år efter dottern föddes och nu har hon alltså tre barn under 4 år.
Hon bor i Suburbia (i en fin förort) där alla mammorna tävlar om vem som är den bästa mamman. Själv försöker Kate bara överleva och hon lyckas inte riktigt komma in i den stentuffa mammagruppen.

Men så blir ledaren i mammagruppen mördad och det är Kate som hittar henne. Kitty vlle träffa Kate för att berätta något, men vad? Polisen hittar inga spår och Kate börjar själv att nysta i det Hon var ju faktiskt journalist innan hon blev hemmamamma. Visserligen var hon kändisreporter med fokus på skandaler.
Så tre dagr i veckan när hennes barn är på förskolan inleder Kate sin egen mordutredning med sin bästa vän Jane och sin föredetta  förälskelse och granne Evan.

Det är en smårolig lite mörkare chick lit. Skrattet fastnar liksom i halsen några gånger. Själva historien är lite osannolik, men det gör inte så mycket.
Jag gav boken tre stjärnor på Goodread.

Författaren heter Jennifer Weiner och det här är den försat boken jag läste av henne. Den ingick i Jennys_bokhyllas mina_hyllvärmare2020-utmaning på instagram. Vi skulle läsa böcker av föfattare som börjar på V/W.

2 thoughts on “Goodnight Nobody

  1. […] Goodnight Nobody – Jennifer Weiner (2006) 12-16/1  376s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *