American Housewife

American Housewife är en samling av 12  noveller. Men jag gillade inte riktigt hur de var skrivna. De första två var helt okej. The Wainscoting War handlar om när inredningsdesignskriget mellan två grannar över den gemensamma hallen går överstyr på alla sätt. I det kapitlet berättas allt genom mail mellan grannarna. Otäckt hur artigt de skriver medan de beter sig som psykopater.

Jag gillade Dumpster Diving with the Stars där vår huvudperson (en författtare som skrev en bok men som aldrig lyckats följa upp den) är med i reality showen med samma namn. Där tävlar hon mot John Lithgow, Mario Batali, en känslig playboy bunny och ett välkänt filmpar som också är  scientologer.

Tyvärr var resten av boken inte alls min grej. Jag läste egentligen bara ut den för att jag vunnit den under Nyårssprinten.

Författaren heter Helen Ellis och jag gav boken två stjärnor på Goodreads.

2 thoughts on “American Housewife

  1. […] American Housewife – Helen Ellis (2016) 31/1-1/2  208s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *