Smakebit på søndag: Mörk och helig natt

På söndagarna är det dags för En smakebit på söndag som  Astrid Therese Betraktninger och Mari på Flukten Fra Virkeligheten turas om att hålla i varannan vecka. Alla delar med sig ett stycke ur den bok en just nu läser. Inga spoilers!

I helgen har jag/vi mest hållt oss hemma. Igår var sambon en sväng till Uppsala med en kompis som skulle köpa ett nytt högtalarsystem. Jag stannade hemma och gick sedan hem till brorsan och Mya. Vi gick ut i skogen med Theo och Thor som ville till en lekplats som finns där.

På kvällen käkade jag och sambon tacopaj och sedan tillbringades kvällen i soffan med Lussekatten och jag läste ur förra veckans smakbitet Sugar som inte är utläst än.

Idag har det inte hänt så mycket alls. Jag fortsätter med läsningen av Sugar som jag tänker få utläst idag. Men jag har en annan smakebit åt er från Mörk och stilla natt  av Michael Connelly som jag har lyssnat på i veckan. Jag siktar på att läsa ut den också idag. Från sidan 158 (av 443, om jag läser på iPaden):

Ballard stod redan och höll i polisbrickan när dörren öppnades. Mannen som stod där såg bekymrad ut men inte förvånad. Han bar träningskläder och hade ena handen i midjefickan på den ärmlösa luvtröjan. Ballard såg direkt att han gillade att stoppa i sig olika kemikalier. Hans tjocka överarmar, tydliga blodådror på halsen och stirriga blick tydde på anabola. Han hade brunt bakåtslickat hår. De gröna ögonen var glansiga. Han var kortare än Ballard men vägde antagligen dubbelt så mycket.

7 thoughts on “Smakebit på søndag: Mörk och helig natt

 1. underbara bilder, ny författare för mig, trevlig söndag.

 2. Monika skriver:

  Jag borde nog ta tag i Michael Connolly, men jag tänkte mig Bosch-serien 🙂

 3. enligt O skriver:

  Tack för påminnelsen om Connelly. En gammal favorit som jag helt tappat bort!

 4. A ROOM OF MY OWN skriver:

  tror inte att jag läst något av Connelly, men någon/några av hans böcker är väl filmade? tror mig ha sett. tack för smakebiten!

 5. Bokdamen skriver:

  Den här lyssnar jag på, närmar mig slutet. Tack för smakbiten!

 6. Paula skriver:

  Tack för smakbit, känner till författarnamnet men läser just inga krim. Ha en skön söndag, här blåser halv orkan och faller blötsnö, mysfaktor noll!

 7. TinaO skriver:

  Tack för smakebiten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *