Tisdagstrion: Roliga böcker

Den här veckan är temat förtisdagstrion Roliga böcker (det är den Internationella glädjedagen 20 mars) . Glädje är verkligen något som vi beöver nu..

Tolka temat på valfritt sätt, tipsa om tre böcker och lämna en länk så att vi kan klicka oss runt och ta del av varandras tips. Det är som vanligt Ugglan & Boken som håller i tisdagstrion.

The Lies of Locke LamoraUndomestic GoddessThis Is Going to Hurt

 1. The Lies of Locke Lamora – Scott Lynch är första delen i en riktigt spännande, rå och rolig serie som heter The Gentleman Bastards. Älskade den när jag läst den och började läsa nästa del i serien men kom av mig. Jag får ta tag i det.
 2. The Undomestic Goddess – Sophie Kinsella Är min favoritbok av författaren. Den heter En skopa kärlek på svenska och handlar om jursten Samantha Sweeting som gör ett ödestiget misstag på kontoret och flyr ut på landet och tar anställning som hembiträde trots att hon inte kan laga mat eller ens sätta på en ugn. Helt osannolik och så rolig!
 3. This Is Going to Hurt – Adam Kay Heter Det här kommer att göra ont på svenska och är skriven av Adam Kay som beskriver sin tid som AT-läkare. Sjukt rolig men också väldigt sorglig. En helt underbar bok!

10 thoughts on “Tisdagstrion: Roliga böcker

 1. This is going to hurt kanske jag måste prova!

 2. Monika skriver:

  Sophie Kinsella är jag lite nyfiken på, men har inte läst henne. Än.

 3. Ugglanoboken skriver:

  Så trevligt med tre böcker som är helt okända för mig! Tack för tipsen!

 4. A ROOM OF MY OWN skriver:

  Kinsella låter onekligen som om den skulle kunna vara rolig. Kay också, men den är säkert sorglig också. tre okända bösker för mig. författarnamnet Kinsella känner jag så klart igen

  • Cinnamon skriver:

   Jo Kays bok är sorglig också, men det andra väger upp. Lyssna gärna på den som ljudbok. Författaren själv var uppläsare på den engelska versionen.

 5. Bokdamen skriver:

  Inte läst någon av dessa. Tack för tipsen!

 6. Åsa skriver:

  Tre olästa för mig, tack för tipsen!

 7. Boklysten skriver:

  Känner inte till någon av de böckerna. Tack för tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *