10 Blind Dates

Sophie ska fira julen hos sina morföräldrar medan hennes föräldrar är med hennes höggravida storasyster i en annan stad.  Men innasn hon åker dit ska hon träffa sin pojkvän Griffin på en fest. Men när hon kommer till festen hör hon honom säga till en kompis att han hade sett fram emot att vara ifrån henne under julen så att han kunde ha kännt efter hur det skulle vara om de skulle göra slut.
Sophie springer gråtande ut från festen och åker hem till sin mormor och morfar. Där finns större delen av hennes släkt.

Sophies mormor vill muntra upp henne och kommer på att hon och reten av släkten ska fixa 10 blind-träffar som Sophie ska gå på. Sophie är inte så positiv. Hon är också ganska orolig över att umgås så mycket med familjen och henneds kusiner och grannkillen som var hennes bästa vänner. Men de senaste åren har de glidit ifrån varandra.

Varje kapitel handlar om en blind date. Det går upp och ner. Vissa av Sophies släktingar är riktigt knäppa och några är rent sadistiska. Hennes tvillingkusiner som de kallar The Evil Jo’s är riktigt elaka.

Tyvärr tyckte jag inte att boken var så jättebra. Den var väldigt förutsägbar och den var lättläst. Jag gillade det som handlade om Sophie och hennes syster Margot. författaren heter Ashley Elston.
Jag gav boken två stjärnor på Goodreads.

2 thoughts on “10 Blind Dates

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *