Saxat ur Starlet

Tar en serierutorna från Starlet ur sitt sammanhang, uppstår en komisk effekt som får de flesta att skratta! Etnologen Kristina Öhman, som forskar på Starlet och driver det populära instagramkontot @tidningenstarlet, har gjort ett urval till den här humoristiska utgåvan.

Det roligaste är författarens kommentarer till bilden. Bilderna själva och dialogerna kan vara riktigt skämmiga ibland.

Jag läste som många i min ålder Starlet eller Serie Starlet som den hette. Jag prenumererade till och med på den och tyckte att den var så bra! Jag tror däremot inte att jag skulle tycka det om jag läste om dem nu. Kommer ihåg en serie om en tjej som varöbverviktig och blev mobbad. Men sen kom en ny tjej inflyttande och började träna med henne unde rhela sommaren så hon gick ner i vikt och blev populär. Det var många sådana grejer. T

Gå gärna in på @tidningenstarlet på instagram.

Jag gav boken tre stjärnor på Goodreads.  Den var lite rolig. Jag lånade den från biblioteket.

One thought on “Saxat ur Starlet

  1. […] Saxat ur Starlet – Kristina Öhman (2019) 4/4  128s (bibliotek) […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *