Restore Me

Efter att ha överlevt år i fångenskap hos Återetablissemanget, brutal tortyr och en kula i bröstet har hon äntligen vunnit. Rebellerna har segrat och Juliette har utsetts till ledare för sektor 45. Dessutom har hon äntligen Warner vid sin sida. Juliette har längtat efter och hoppats på frihet så länge hon kan minnas, och nu är den dagen äntligen här. Men hon har aldrig bett om all denna makt. Plötsligt har hon hela världens öde i sina händer och när en tragedi inträffar sätts Juliette på prov. Kommer hon att kunna kontrollera sina förmågor?

Det känns som jag borde ha läsa om de tre första böckerna i serien innan jag började med den här. Det var ju ett tag sedan jag läste dem. Det händer väldigt många saker i boken och det är ett högt tempo. Juliette känns väldigt förvirrad och sårbar.  Warner är som vanligt sämst på att kommunicera. Kenji är en favorit. Jag gillar verkligen hans vänskap med Juliette.

Det här är den fjärde boken i Shatter Me-serien, men den är också den första i en ny trilogi. De andra delarna heter Defy Me och Imagine Me.

Författaren Tahereh Mafi har ett så vackert språk. Jag tycker verkligen om hennes sätt att skriva.

Jag gav boken tre stjärnor på Goodreads.

 

 

2 thoughts on “Restore Me

  1. […] Restore Me (Shatter Me #4) – Tahereh Mafi (2018)  18-22/4 448s (egen) […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *