Imagine Me

Juliette Ferrars. Ella Sommers. Which is the truth and which is the lie?Now that Ella knows who Juliette is and what she was created for, things have only become more complicated. As she struggles to understand the past that haunts her and looks to a future more uncertain than ever, the lines between right and wrong – between Ella and Juliette – blur. And with old enemies looming, her destiny may not be her own to control.The day of reckoning for the Reestablishment is coming. But will the choice of which side to fight on be hers?

Den sista boken i Shatter Me-serien. Snälla låt den vara den sista! Jag tyckte inte om den här boken alls utan läste bara klart för att veta hur det slutade. Juliette eller Ella har blivit hjärntvättad och blivit Andersons supersoldat.  Warner och Kenji försöker rädda henne.

Kenji är den enda karaktären som gör att boken går att läsa. Warner är superdryg! Flera av karaktärerna beter sig helt osannolikt . slutet kommer för abrupt och för lätt. Det känns tyvärr inte som ett slut heller. Kanske kommer det fler böcker om några år. Hoppas inte! Epilogen känns bara konstig och ger inte svar på något.  Det hade räckt med de tre första böckerna i serien. jag vet att det tre sista  ska vara en slags egen trilogi men den behövs inte.

Boken fick två svaga stjärnor på Goodreads. Jag tycker inte ens om Tahereh Mafis sätt att skriva i den här boken. det är för mycket upprepningar.

2 thoughts on “Imagine Me

  1. […] Imagine Me (Shatter Me #6) – Tahereh Mafi (2020) 25-30/4  464s (Storytel) […]

  2. blä-karaktärer kan också vara intressanta, ha en bra söndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *