Smakebit på søndag: Sommaren jag blev vacker

På söndagarna är det dags för En smakebit på söndag som  Astrid Therese Betraktninger och Mari på Flukten Fra Virkeligheten turas om att hålla i varannan vecka. Alla delar med sig ett stycke ur den bok en just nu läser. Inga spoilers!

I helgen har vi inte gjort mycket alls. Igår blev det en långpromenad i solen. Annars har vi varit hemma.Det var så skönt ute på vår altan så jag och Lussekatten var där i några timmar.

 

Idag är det regnigt, blåsigt och kallt så det blir ingen promenad idag. Men det blir väl några maskiner tvätt som ska köras och det ska nog städas också. Säkert blir det ett eller flera avsnitt av Bosch också. Kanske någon film med.

Förra veckans smakebit, Wolf of the Plains, lästes ut igår. Det har inte blivit så mycket läst under veckan. Jag började direkt på andra delen i serien om Genghis Khan, Lords of the Bow. Är på sidan 213 av 566. Men denna veckas smakbit kommer från Sommaren jag blev vacker av Jenny Han.  Från sidan 41:

På nätterna när jag inte kunde sova brukade jag smyga ut och simma i poolen till jag kände mig trött. När jag sedan gick upp och la mig igen värkte det skönt i musklerna och jag kände mig smådarrig men samtidigt avslappnad. Efteråt var det skönt att svepa in sig i Susannas kornblå badlakan. jag hade inte hört ordet  ”badlakan” förrän Susannah sa det. Sedan tassade jag upp igen och somnade, fortfarande blöt i håret. Man sover så bra när man har varit i vatten. Det liknar ingen annan känsla.

9 thoughts on “Smakebit på søndag: Sommaren jag blev vacker

 1. Bokdamen skriver:

  Jenny Han låter bekant men vet inte varifrån. Mysig bild på utslagen katt 😉 tack för smakbiten!

  • Cinnamon skriver:

   Hon har skrivit Till alla pojkar jag gillat, P.S Jag gillar dig fortfarande och Nu och för alltid Lara Jean. De som blivit filmer på Netflix.

 2. Monika skriver:

  Jag har inte läst något av Jenny Han, men filmerna som bygger på de där Till alla pojkar… har jag sett som filmer 🙂

 3. Lena skriver:

  Älskar Igguldens serier. Jenny Han har jag däremot inte läst. Tack för smakbiten.

 4. Paula skriver:

  Kul att byta genren emellanåt. Du varvar mellan fantasy och feel-good, ingen dålig kombo. Tack för smakbit, ha en skön söndagkväll. Det befarade snöfallet kom som regn hos mig, det tackar jag speciellt för!

 5. A ROOM OF MY OWN skriver:

  är lite sugen på Igguldens serie om Djingis khan. Han känner jag inte alls till. tack för smakebiten!

 6. Hanna / Rak skriver:

  Härlig bild på katten! Tack för smakbiten, är mer sugen på din Genghis Khan-serie.

 7. Maria skriver:

  Jag har inte läst något av henne, så tack för smakbiten!

 8. Robert W skriver:

  Så mysigt det lät med det nattliga doppet. Tack för smakbiten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.