This Will Only Hurt A Little

Jag lyssnade på boken via Storytel och det var Busy Philipps själv som läste upp den. Busy Philipps är skådespelare och kanske mest känd från Cougar Town och Freaks and Geeks (Nollor och Nördar). Hon är också en influencer på instagram @busyphilipps .

Här berättar hon om sitt liv både privat och professionellt.
Hon berättar om svåra saker som nrä hennes bästa vän och hennes familj dog i en flygkrasch och när hon blev våldtagen på en dejt av sin pojkvän. Hon berättar också om hur nedlåtande och våldsam James Franco var mot henne under inspelningen av Freaks and Geeks.

Boken är lite ojämn och rörig som Busy Phillips själv verkar vara. Har ni sett Cougar Town så verkar hon vara så som Laurie porträtteras. Extra allt!

Jag gav boken tre stjärnor på Goodreads.

One thought on “This Will Only Hurt A Little

  1. […] This Will Only Hurt a Little – Busy Philipps (2018) 1-3/5 (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *