Jag kan nästan känna solen

Det finns de som är lagom, och det finns de som är för mycket. Fast på ett bra sätt. Det är tanken som drabbar Siri första gången hon ser Vega. Vega med hår som eld och ögon som is och ett sätt som både förför och förvirrar en helt lagom 15-årig tjej som Siri. Vega är som pistolskott, som något Siri inte visste att hon saknade i sitt liv, men hur hanterar man egentligen pistolskott utan att bli skadad eller oavsiktligt skada någon annan?

Jag läste Alla suger och det är ingens fel i februari och gav den fyra stjärnor. Tyvärr tyckte jag inte lika mycket om den här. Den var underhållande och gullig men tyvärr inte mer än det. Men så är jag väl som 40-åring inte direkt målgruppen heller.

Boken fick tre stjärnor på Goodreads. Författaren heter Ebba Hyltmark. Jag läser gärna mer av författaren.

One thought on “Jag kan nästan känna solen

  1. […] Jag kan nästan känna solen – Ebba Hyltmark (2019) 13/5 309s (bibliotek) […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *