How to Marry a Werewolf

Faith reser till London i skam. Hennes föräldrar har skeppat iväg henne till en avlägsen släktings hem för att hon ska hitta en man. Eller man och man , hon ska hitta en varulv att gifta sig med. Faith har nämligen förstört sin famijls rykte genom att umgås intimt med en varulv som bara lämnade henne när katastrofen var ett faktum.

Men när Faith kommer till London så märker hon att saker och ting sköts väldigt annorlund i London. Varulvarna är civiliserade och har en viktig roll i samhället. Den första hon stöter på är Major Channing, men han är inte alls så civiliserad.

naturligtvis blir det en romans mellan Channing och Faith. Han kämpar emot in i det sista på grund av sin bakgrund. Det är också lite spänning i att någon har smugglat in så kallade sun downer-kulor (ammunition som kan döda Vampyrer och varulvar) i England.

En underhållande novell. Inte lika bra som Carrigers andra böcker. det är något som fattas men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Det va roligt att läsa om gamla bekantskaper som Channing, Biffy och Lyall.

Boken fick tre stjärnor på Goodreads. Författare är Gail Carriger.

 

3 thoughts on “How to Marry a Werewolf

  1. […] How To Marry a Werewolf – Gail Carriger (2018) 1-4/6  198s (egen) […]

  2. haha, kul titel 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *