Smakebit på søndag: Mr Loverman

På söndagarna är det dags för En smakebit på söndag som  Astrid Therese Betraktninger och Mari på Flukten Fra Virkeligheten turas om att hålla i varannan vecka. Alla delar med sig ett stycke ur den bok en just nu läser. Inga spoilers!

Den sista veckan har gått i 180km(h (minst). Vi har jobbat över varje dag med att packa och fixat till skolavslutningen. I torsdags var det dags för skolavslutningen. Vi hade jättefint väder och hade en mysig, men annorlunda avslutning  i och med att det inte fick vara några föräldrar med.

I fredags jobbade vi hela dagen med att packa. Tyvärr är det en massa kvar att göra och vi har bara en dag till på oss eftersom flytten ska ske på tisdag. På kvällen var vi till en kollega och grillade. Det var varmt och skönt ute så det var inget problem att sitta ute och sedan på den gigantiska altanen.

Igår var jag bara hemma och lyssnade klart på Girl Gone Viral av Alisha Rai ( del 2 i Modern Love-serien) medan jag löste sudoku. Jag hann också köra en flera maskiner med tvätt och kolla en del på booktube.  Jag använde också min sista ansiktsmask:

Idag tänkte jag skriva lite inlägg till bloggen, läsa, ta en promenad och fixa lite här hemma. Denna veckas smakbit kommer från Mr Loverman av Bernardine Evaristo från s 91:

””You have really upset Mum. She can’t take any more of your…shenanigans. I mean, coming home drunk in the middle of the night instead of going to bed at a resonable hour with a mug of Horlicks…or…something stronger, whatevs
’Maxine,’ I reply, cutting the facety wretch odd, ’you love the fact that I don’t act like some old codger with one foot in the grave, so don’t give me any of that Horlicks crap. And you been out on the lash nuff times with me and Morris, so even you don’t believe what you saying. Listen to me good: it is true, I am a sinner and a drinker and as the porter says to MacBeth, ”Faith, Sir, we were carousing to the second cock”’.

Jag tror att jag har börjat på den här boken förut men att jag av någon anledning började läsa något annat.

 

9 thoughts on “Smakebit på søndag: Mr Loverman

 1. Monika skriver:

  Okänd bok för mig. Tack för smakbiten!

 2. Bokdamen skriver:

  Låter som en blandad helg, inte dumt. Den här boken kände jag inte till. Tack för smakbiten!

 3. Åsa skriver:

  Helt okänd bok för mig. Tack för smakbiten!

 4. Paula skriver:

  Läste lite om boken och det är en intressant berättelse från en annorlunda miljö än den jag är van vid. Antigua, låter ju som ett semesterparadis, men även där finns ormar…
  Tack för smakbit

 5. Lena skriver:

  Tack för smakbiten. Känner igen författarnamnet.

 6. Marie Eggimann skriver:

  Tack för smakebiten ingen bok jag känner till.

 7. Hanna / Rak skriver:

  Tack för smakbiten, ny författare också för mig. Lycka till med packandet. Det kommer fler ansiktsmasker 🙂

 8. A ROOM OF MY OWN skriver:

  har sett boken någonstans men jag vet inte var. tack för smakebiten!

 9. Sara skriver:

  Tack för smakbiten! Kände inte till boken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *