Defy or Defend

Defy or Defend är den andra novellen i Delightfully Deadly-serien. De är en slags fortsättning på Finishing School-serien.

Dimity Plumleigh-Teignmott med kodnamnet Honey Bee är Londons bästa och mest dekorativa fixare. Hon är effektiv, farlig men kan också vara söt och charmig. Sir Crispin Bontwee blev adlad för allt han gjorde för riket i under sin tid i militären. Men istället för att dra sig tillbaka  arbetar han i hemlighet för krigsdepartementet. Han tycker om sitt arbete, förutom när han måste skydda the Honey Bee..

Så när Nottinghams vampyr-svärm förlorar fotfästet och blir helt Goth (de blir deprimerade)  när deras drottning drar sig undan. Dimity och Crispin får två veckor på sig att vända vampyrerna innan BUR går in och avrättar alla. Så de två går in under cover som ett gift par som eventuellt vill bli drönare (som låter vampyrerna dricka blod från dem och som kanske kommer få bli vampyrer).

En riktigt rolig bok. Naturligtvis blir det en hel del heta scener mellan Dimity och Crispin som båda attraherats av varandra under väldigt lång tid. Några andra bekantskaper dyker också upp som Lord Maccon och Lord Akeldama.

Boken fick tre stjärnor på Goodreads och författare är Gail Carriger.

One thought on “Defy or Defend

  1. […] Defy or Defend (Delightfylly Deadly #2) – Gail Carriger (2020) 8-20/6 262s (egen) […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *