Smakebit på søndag: Puddin’

På söndagarna är det dags för En smakebit på söndag som  Astrid Therese Betraktninger och Mari på Flukten Fra Virkeligheten turas om att hålla i varannan vecka. Alla delar med sig ett stycke ur den bok en just nu läser. Inga spoilers!

Jag fortsätter med min semester och gör inte så mycket mer än läser, kollar på film, tar någon promenad och fixar här hemma. De senaste dagarna har vi sett ovanligt mycket på Netflix. Igår kollade vi på Fire Saga som var så rolig och bra! Trodde inte att jag skulle gilla den. Kolla på den om ni har Netflix. Sedan kollade vi på Isn´t It Romantic med Rebel Wilson, också riktigt kul. Kvällen avslutades med att vi såg på Gaga: Five Foot Two.


Idag har jag inget speciellt planerat. Det blir väl mer läsning, någon film och en tur till affären.
Denna veckas smakbit kommer från Puddin’ av Julie Murphy. Det är en s.k. companion novel till Dumplin’. Den utspelar sig alltså i samma värld men det är en annan karaktär som är huvudpersonen.

Från sidan 69:

I woke up today with what can only be described as a hangover. I was late to practise – as was most of the team. So that was a wash.
My stomach is all knots and my heart stammers against my chest. I’m good at doing bad things. I’ve gotten away with my share of unspeakable acts. But that’s because I’m a planner. Last night? Last night did  not go as planned, and this town is way to small for what happened to stay secret for long.

12 thoughts on “Smakebit på søndag: Puddin’

 1. vi har hittat mycket bra filmer och serier i svt, visst kan det kännas tufft ibland efter ett träningspass, tack för smakbiten, trevlig söndag.

 2. Bokdamen skriver:

  Det blir en hel del läsande, ljudböcker och tv-serier, inte så mycket film – men ibland, går i perioder. Boken kände jag inte till. Tack för smakbiten!

 3. Monika skriver:

  Dumplin’ har jag sett som film och om denna också blir film så vill jag se den ?

 4. Åsa skriver:

  Ser nästan aldrig en film längre. Har bara svt-kanaler och fyran, så det blir tråkigt nog bara nyhetsprogram… vilket betyder input av en massa eländes-elände alltså. 😀
  Boken känner jag heller inte till. Tack för smakbit!

 5. astridterese skriver:

  Jeg har tenkt å se historien til Eurovisjon hvertfall. Ellers holder jeg på med Snowpiercer som er virkelig bra. Den anbefales 🙂
  Ha en riktig fin søndag!

 6. Paula skriver:

  Jag har inte hört uttrycket companion novel förut. Googlade o kanske förstod jag…
  Tack för smakbit, helt okänd bok för mig, ha en fin söndag

 7. Sara skriver:

  Åh, den här blir jag nyfiken på. Dumplin tyckte jag mycket om! Tack för smakbiten!

 8. Lottens bokblogg skriver:

  Dumplin står oläst i hyllan här hemma, men den här kände jag inte till.

 9. A ROOM OF MY OWN skriver:

  den här boken blev jag nyfiken på. har inte hört talas om den tidigare. tack för smakebiten!

 10. Boklysten skriver:

  Känner inte till den boken. Tack för smakbiten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *