18 and Life on Skid Row

Sebasian Bach var sångare i hårdrocksbandet Skid Row under deras storhetstid. Han fick sparken och har sedan dess haft en solokarriär. Han har bland annat spelat Jesus i Jesus Christ Superstar och Jekyll & Hyde på Broadway. Han var också med i flera säsonger av Gilmore Girls.

Jag köpte Mitt liv och Skid Row på bokrean när jag fick syn på den. Sedan såg jag att den fanns på engelska på Storytel med Sebastian Bach själv som uppläsare. Så då blev det ju at jag hellre lyssnade på den. Det var kul att ha den fysiska boken också så jag kunde kolla på alla bilder.

Boken är jätterolig att lyssna på. Sebastian Bach läser upp och kommenterar det han skrivit. Han skrattar åt sig själv och kan även säga några varningens ord om framför allt drogmissbruk. Det var flera gånger som jag fick backa ljudboken för jag skrattade så mycket. Jag spelade också upp viss delar för sambon som också skrattade gott.

Bach säger själv att det här är hans minnen och att andra kan ha uppfattat saker och ting annorlunda för han har ju ofta varit påverkad av antingen alkohol eller någon form av droger.

Ljudboken med Sebastian Bach själv som uppläsare rekommenderas verkligen! Boken är dock lite förvirrande när Bach pratar om att han var trogen sin flickvän och senare första fru Maria medan det i nästa kapitel pratas om alla sex han haft med groupies. Räknades inte det? Jag får inte riktigt ihop det. Han har väl inte världens bästa kvinnosyn heller. Jag tyckte däremot att det var bra att han tog up en händelse när Ted Nugent (känd gitarrdiva och sångare) uttalar sig rasistiskt och Bach säger ifrån till produktionsbolaget.

Boken fick fyra stjärnor på Goodreads.

3 thoughts on “18 and Life on Skid Row

  1. […] 18 And Life On Skid Row – Sebastian Bach 29/6-1/7 (Storytel & egen) ♥ […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *