Beatrice

Kriminalinspektör Charlie Lager brottas med sina personliga demoner när hon kallas till Karlstad där en nio månaders flicka försvunnit. Föräldrarna är i chock och medierna rapporterar högljutt om det resultatlösa sökandet. Lovande spår förvandlas till återvändsgränder och Charlie får en känsla av att ingen vill berätta hela sanningen om den försvunna Beatrice. För varje timma som går blir chanserna att hitta det lilla barnet vid liv allt mindre och Charlie tvingas pressa sig själv och omgivningen till det yttersta.

Eftersom jag älskat både Annabelle och Francesca så försökte jag att inte ha för höga förväntningar. Men jag behövde inte ha oroat mig. Den här var också väldigt bra. Lina Bengtsdotter skriver otroligt bra! Spännande, skrämmande och olycksbådande. Jag gillar greppet med olika tidslinjer.
Jag gillar verkligen att läsa om Charlie Lager som är så smart men så skadad.
Om jag ska ge boken kritik så var det att den var lite väl kort med bara 283 sidor. Men den fick ändå fem stjärnor på Goodreads.

Beatrice är den tredje delen i serien om Charlie Lager av Lina Bengtsdotter. De tidigare heter Annabelle och Francesca.

2 thoughts on “Beatrice

  1. Hej! Har du Summer eller vill du möjligtvis ha den? 🙂 Jag kan posta den! Släng iväg ett mail bara i så fall 🙂

  2. […] Beatrice (Charlie Lager #3) – Lina Bengtsdotter (2020) 16-17/7 284s (egen & Storytel) ♥ […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *