Tisdagstrion: Böcker jag ser fram emot att läsa under hösten

Temat för denna veckas tematrio är : Böcker som jag ser fram emot att läsa  under hösten.

Tolka temat på valfritt sätt, tipsa om tre böcker och lämna en länk hos Ugglan & Boken så att vi kan klicka oss runt och ta del av varandras tips.

Jag väljer böcker som kommer ut i höst som jag väldigt gärna vill läsa. En romance, en deckare och en ny bekantskap.

Med hjärtat som insatsSpegelmannenHjärtlinjer

 

 1. Med hjärtat som instats – Simona Ahrnstedt En bladvändare om revansch, livsavgörande val och explosiv passion. Efter en skyddad uppväxt valde Dessie att gå sin egen väg, idag är hon livvakt och exmilitär. Det går bra på jobbet, med vännerna – och Tinderdejterna. Men hon bär på en hemlighet som kan rasera allt.
 2. Spegelmannen – Lars Kepler En ung kvinna försvinner när hon är på väg hem från skolan. Fem år senare hittas hon mördad på en lekplats mitt i Stockholm. Via övervakningskameror lyckas Joona Linna spåra ett ögonvittne. När det visar sig att vittnet är en psykiskt sjuk man som inte har några som helst minnen av det han såg tar Joona kontakt med hypnotisören Erik Maria Bark.
 3. Hjärtlinjer – Brit Bennett Som tonåringar rymmer tvillingsystrarna Desiree och Stella Vignes till New Orleans. Där inser Stella för första gången att hennes hud är så ljus att andra människor kan ta henne för vit. Så snart hon upptäckt kraften i den förklädnaden finns ingen återvändo

11 thoughts on “Tisdagstrion: Böcker jag ser fram emot att läsa under hösten

 1. tre nya titlar, tack för tips.

 2. Monika skriver:

  Keplers serie började jag läsa, men gav upp efter fyra delar. Jag är osäker på om jag plockar upp dem igen.

 3. Boklysten skriver:

  Har inte läst någon av böckerna i din trio men blir nyfiken på alla !

 4. Tack för varierande tips.

 5. Tre obeprövade för mig. Den amerikanska låter intressant, Ahrnstedt har jag funderat på.

 6. Spegelmannen och Hjärtlinjer vill jag också läsa 🙂

 7. Mösstanten skriver:

  Brit Bennet hade jag aldrig hört talas om. Spännande!

 8. Ugglanoboken skriver:

  Jag tror jag har läst de 4 första Kepler och vet egentligen inte varför det inte blev fler sen. Minns att jag gillade i alla fall.

 9. Jenny H skriver:

  Simona Ahrnstedt har jag bara läst ”Överenskommelser” av tidigare. De andra har jag inte läst något av alls. Tack för tipsen! 😀

 10. Åsa skriver:

  Kepler har jag läst ett par böcker av, denna nya (för jag antar den är ny) kände jag inte till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *