Wicked Sexy Liar

Wicked Sexy Liar (Wild Seasons, #4)

London Hughes är helt nöjd med att spendera sin tid med att surfa , jobba i baren och hänga med sina kompisar medan hon bestämmer sig för vad hon ska göra nu när hon avslutat college.

Men när en våg drar ner henne under vattnet blir hon mer skakad än hon borde ha blivit. Så skakad att hon tackar jag när den flörtiga Luke Sutter bjuder hem henne. Det är ju bara ett one night stand.

Luke har gått från det ena engångsligget till det andra så länge att han gr det på autopilot. Men när han möter London börjar han förstå att han inte alls har kommit över sitt gamla förhållande genom sitt beteende utan att han bara glidit från famn till famn utan att utvecklas. Han har blivit en riktig playboy. Nu vill han ha mer med London. Men tyvärr finns en hel del komplikationer i vägen. Som att London umgås med Lukes ex Mia.

London är en smart tjej men hon har blivit sårad i sitt tidigare förhållande. Det blir en massa missförstånd mellan henne och Luke. Men boken var underhållande och det var en massa sexy times.
Jag gav boken tre stjärnor på Goodreads. Wicked Sexy Liar är den fjärde delen i Wild Seasons-serien av författarduon Christina Lauren.
 

One thought on “Wicked Sexy Liar

  1. […] Wicked Sexy Liar (Wild Season #4) – Christina Lauren (2016) 25-26/10 384s (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *