Med hjärtat som insats

När Dessie och Sam var unga älskade de varandra till vanvett. Men på en fest krossades deras kärlek och brutalt drevs de isär. Ingen av dem har hämtat sig från sveken och lögnerna.

Femton år senare är Dessie säkerhetsexpert med erfarenheter från krigszoner över hela världen. Samtidigt som hon har en hög position i en våldsam bransch där kvinnor är sällsynta, kämpar hon med trauman som kan förgöra henne.

Sam var förortsgrabben som alla räknade ut. Efter Dessies svek var revansch länge hans drivkraft, och han har på egen hand skapat ett framgångsrikt hotellimperium. När Sam får mordhot riktade mot sig behöver han en livvakt. Ödet för Dessie i hans väg …

Det räcker med en blick så vet både Dessie och Sam vad som gäller. Den här gången spelar de med hjärtat som insats.

Simona Ahrnstedt är en av mina favoritförfattare och jag förbeställde den här boken på studs när det var möjligt så jag har en signerad version.

Jag började att läsa den förra  fredagen och läste tills jag inte kunde hålla ögonen öppna och läste ut den på lördagsmorgonen.
Jag gillar verkligen att Dessie är en livvakt och har en bakgrund som soldat. Hon är en komplex person. Jag tyckte också om Sam. Men de har verkligen krånglat till saker och ting för sig och är inte speciellt bra på att kommunicera.

Ahrnstedt är förutom att vara en expert på romance och att skriva riktigt bra sexscener också väldigt bra på att ta med aktuella och viktiga ämnen som racism, sexism och sexuella övergrepp.

Boken utspelar sig i samma värld som En enda-serien och karaktärer som David Hammar och Tom Lexington dyker upp även i denna bok. Jag gillar det.

Boken fick fyra stjärnor på Goodreads.

One thought on “Med hjärtat som insats

  1. […] Med hjärtat som insats – Simona Ahrnstedt (2020) 6-7/11  363 (egen) ♥ […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *