Wundersmeden – Morrigan Crow och den magiska kraften

J

Morrigan Crow har besegrat sin förbannelse. Hon har klarat utmaningarna och ska få gå i Nevermoors magiska skola, Wundersamfundet. Äntligen har hon chansen att för första gången i sitt liv vara med i en gemenskap och få vänner.

Men allt blir fel. När de andra eleverna får veta vad Morrigans hemliga talang är vill ingen ha med henne att göra. Och när flera personer mystiskt försvinner får hon genast skulden.

Morrigan måste bevisa att hon är oskyldig. Hon måste lära sig att styra sin underliga kraft och visa att hon hör hemma i sin nya skola. Annars kan hon bli relegerad och förlora det enda hem hon någonsin haft.

Jag gillar verkligen den här serien. Den är spännande och rolig.  Jag älskar hela världen och alla de magiska varelserna. En bok som passar både stora och små. Den riktar sig främst till åldersgruppen 9-12 år.
Jag läste den under Believathon 3 som är ett readthon som går ut på att läsa barnböcker under november månad.

Författaren heter Jessica Townsend.

 

 

One thought on “Wundersmeden – Morrigan Crow och den magiska kraften

  1. […] Wundersmeden _ Jessica Townsend (2019) 22-27/11 377s (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *