Löften, kyssar och varm choklad

Hillevi ställer alltid upp, till och med när det gäller att delta på en expojkväns inflyttningsfest. Fast besluten om att inte låta Tim få veta att han krossade hennes hjärta en gång i tiden, bokar hon en veckas semester i fjällen där festen äger rum.

Simon återvänder hem för att fira jul och hjälpa till med familjeföretaget Fröjdåsens stugby. Efter ett stort svek för några år sedan bröt Simon med sin barndomsvän Tim och har inte träffat honom sedan dess. När Hillevi behöver en dejt till festen ställer Simon upp, men det som började som en enkel överenskommelse övergår snart i pirriga känslor och het attraktion. Snart står både Simon och Hillevi inför ett val: Ska de klamra sig fast vid det förflutna eller våga möta en framtid tillsammans?

Jag lyssnade på boken genom Storytel och det var Callin Öhrvall Delmar som var uppläsare och hon gjorde det så bra. Boken är mysig och underhållande.  Den är en fristående fortsättning på Två hjärtans karameller och handlar om Ellinors storasyster Hillevi. Jag gav den tre stjärnor på Goodreads.
Det kommer säkert en till fristående del om den yngsta systern nästa år.

One thought on “Löften, kyssar och varm choklad

  1. […] Löften, kyssar och varm choklad – Sofia Fritzson (2020) 16/12 (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *