Sambo på försök

Tiffy Moore behöver ett billigt boende omedelbart. Leon Twomey jobbar nätter och är i stort behov pengar. En annons kopplar ihop de två främlingarna. Deras vänner tycker att idén är galen, men egentligen är det den perfekta lösningen i Londons tokdyra bostadsbubbla: Leon innehar lägenheten dagtid medan Tiffy jobbar, och på kvällarna och nätterna är den hennes.Trots att de aldrig träffats kommer Tiffy och Leon allt närmare varandra. Och med struliga ex, jobbproblem och en felaktigt fängelsedömd bror smälter deras världar samman till en. Men kan man verkligen bli kär i någon man aldrig träffat?

Det här är en bok som verkar vara en fluffig romance men som är något mycket mer. Jag tyckte om själva vänskapen och attraktionen mellan Tiffy och Leon. Deras lappar som dde lämnar till varandra är roliga och gulliga.

Men Tiffy har problem med sitt ex som vägrar släppa taget om henne fast han har en annan. Han är faktiskt riktigt otäck.

Jag gav boken fyra stjärnor på Goodreads och lyssnade på den genom Storytel.
Författaren heter Beth O’Leary och det här var hennes debutroman. Jag läser gärna mer från författaren,

One thought on “Sambo på försök

  1. […] Sambo på försök – Beth O´Leary (2019) 11-12/12 394s (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *