Två hjärtans karameller

När Ellinors far dör upptäcker hon och systrarna att han har investerat i ett företag som ligger på randen till konkurs. Motvilligt åker Ellinor till den lilla orten Kullaby där den olönsamma firman Karlssons Konfektyr ligger.

Micke trivs med tystnaden och lugnet i sitt ensliga hus i skogen. Där lagar han sin fudge och snickrar sina fågelholkar. Han står inför årets mest hektiska period, med långa arbetsdagar och slitsamma julmarknader och har inga planer på förändring. När Ellinor sveper in i hans liv är attraktionen mellan dem omedelbar. Men Ellinors krav är skoningslösa: öka lönsamheten eller lägg ner. Och plötsligt är det inte bara ett företag som står på spel utan även två hjärtan.

En mysig julroman med mysiga karaktärer. Det kanske är lite väl osannolikt hur Micke beter sig. Han vill att allt ska vara som det alltid har varit. Men han är ju inte dum i huvudet så jag förstår inte varför han tror att han skulle kunna fortsätta som han gör när företaget är uppköpt.

Jag gav boken tre stjärnor på Goodreads. Författaren heter Sofia Fritzson. Nästa bok i serien handlar om Ellinors storasyster Hillevi och heter Löften, kyssar och varm choklad.
Jag läste boken genom Storytel-

 

One thought on “Två hjärtans karameller

  1. […] Två hjärtans karameller – Sofia Fritzson (2019) 13/12 237s (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *