Check, Please Book 1: Hockey

Eric Bittle may be a former junior figure skating champion, vlogger extraordinaire, and very talented amateur p tissier, but being a freshman on the Samwell University hockey team is a whole new challenge. It is nothing like co-ed club hockey back in Georgia First of all? There’s checking (anything that hinders the player with possession of the puck, ranging from a stick check all the way to a physical sweep). And then, there is Jackhis very attractive but moody captain.

Eric är verkligen en annorlunda hockeyspelare som älskar att baka och är väldigt rädd för att bli tacklad. Han har faktiskt en fobi för det. Men hans lagkapten tränar med honom för att han ska bli botad. Problemet är bara att Eric faller för Jack som inte verkar vara så intresserad, eller är han?

En mysig och rolig serie med många färgstarka karaktärer som jag vill läsa mer om. Teknarstilen är lite annorlunda också. Författare och illustratör är Ngozi Ukazu. Nästa bok heter Check, Please Book 2 : Sticks & Scones

2 thoughts on “Check, Please Book 1: Hockey

  1. […] Check, Please Book 1: Hockey – Ngozi Ukazu (2018) 14/12  288s (bibliotek) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *